Meny
Vil du være med i styret i Vest-Lofoten Næringsforening?

Vest-Lofoten Næringsforening trenger styremedlemmer

16.02.2024 | Tekst: Valgkomiteen
En aktiv næringsforening trenger aktive medlemmer, og vi er stolte over å ha en godt synlig næringsforening i Vest-Lofoten. Til årsmøtet den 19. mars trenger vi innspill til hvem som skal sitte i styret. 


 
Gjennom det siste året har utfordringene stått i kø for næringslivet både lokalt og nasjonalt. Da er det godt å ha et bredt sammensatt styre som vet hvor skoen trykker for alle deler av næringslivet i Vest-Lofoten. 

Styret i næringsforeningen består av 9 representanter, 5 fra Vestvågøy, 2 fra Flakstad og 2 fra Moskenes. Det skal også være 3 varamedlemmer som fortrinnsvis bør komme fra hver av kommunene.

I år er følgende medlemmer på valg:
Styreleder Sten Roger Sandnes og styremedlemmene Roger Abrahamsen, Ketil Benjaminsen, Fred-Anton Ravneberg og Kristin Arntzen.

I tillegg er det 3 vara til styret på valg og det skal velges valgkomite. 

Vi som sitter i valgkomiteen er nå i gang med å gjøre vår jobb og finne gamle og nye kandidater til styret i Vest-Lofoten Næringsforening. 
 
Dersom du er interessert i å delta i foreningens styrearbeid, så ønsker vi at du gir oss beskjed, og tilbakemeldinger kan gis til :
Hilsen valgkomiteen i Vest-Lofoten Næringsforening
 
Generelt

LES FLERE NYHETER