Meny

Vest-Lofoten Næringsforening henter inn ny daglig leder

11.10.2023 | Tekst: Styreleder Sten Roger Sandnes
Vest-Lofoten Næringsforening er stolte av å presentere Aleksander Nordahl som ny daglig leder i foreningen. Nordahl leies inn 100 % fra selskapet Lofoten Consulting, hvor han er medeier sammen med Remi Solberg.
Aleksander Nordahl kommer fra stillingen som drifts- og administrasjonssjef i Lofoten Avfallsselskap. Nordahl bringer med seg bred og relevant bakgrunn og erfaring innen næringsutvikling og strategisk rådgivning. Han har tidligere vært bransjedirektør i Hovedorganisasjonen Virke og rådgiver i kommunikasjonsselskapet Hill+Knowlton.

- Jeg ser frem til å komme i gang med jobben og gleder meg veldig til å jobbe tett med alle de spennende medlemmene. Vi går inn i en meget utfordrende tid hvor det skal skje mye i regionen, men sammen med et engasjert styre og allsidige medlemmer er vi godt rustet til å skape nye muligheter for vekst og utvikling, sier Aleksander Nordahl.

Nordahl leies inn gjennom selskapet Lofoten Consulting AS, et rådgivningsselskap som eies sammen med tidligere ordfører Remi Solberg. Modellen sørger for at Vest-Lofoten Næringsforening sikrer seg tilgang til kompetanse og kunnskap som vil være spesielt nyttig i den tiden som regionen nå går i møte.

- Vi hadde flere meget kvalifiserte søkere på stillingen, men styret er svært fornøyde med å få på plass denne løsningen. Aleksander kommer inn med erfaring fra lignende stillinger og har alle forutsetninger for å sikre at foreningen vokser videre. Samtidig får vi med oss Remi på laget, som vil være en meget verdifull ressurs for næringsforeningen og Vest-Lofoten som helhet, sier styreleder Sten Roger Sandnes i Vest-Lofoten Næringsforening.

Vest-Lofoten næringsforening består i dag av rundt 150 medlemmer fordelt på de tre kommunene Vestvågøy, Flakstad og Moskenes. Næringsforeningen er i dag arrangør av Høstvekka og er involvert i mye av aktiviteten som skjer i regionen.

For mer informasjon eller presseforespørsler, vennligst kontakt:
styreleder i Vest-Lofoten Næringsforening Sten Roger Sandnes, mobil: 907 26 641.
Generelt

LES FLERE NYHETER