Meny

Velkommen tilbake som ordfører, Remi!

31.05.2023
-Jeg er svært glad for at jeg endelig kan kle på meg ordførerkjedet igjen, det sier ordfører i Vestvågøy kommune (AP) Remi Solberg.
Solberg har både hatt permisjon og vært sykemeldt i en periode. Han har blant annet vært fylkesrådsleder i Nordland fylkeskommune i løpet av denne perioden.

Fra long covid til Lofotens beste jobb

-Noe av det aller beste med Norge er det levende og velfungerende demokratiet vi har. Å få være ordfører i en kommune er en stor tillitserklæring. Å være ordfører i Vestvågøy er jo egentlig verdens beste jobb, sier en glad og fornøyd Solberg.

-Jeg fikk mange henvendelser fra kjente og ukjente da jeg måtte ta en pust i bakken med long-covid reaksjon i januar. Jeg har lyst å si til alle som er i samme situasjon som meg at det er viktig å ta tida til hjelp og å lytte til kroppen, poengterer Solberg.

Vekstkraftige Vestvågøy

-Nå skal jeg ta med meg all erfaring fra jobbene som ordfører og fylkesrådsleder til å arbeide til det beste for befolkningen i Vestvågøy. Vi har mange muligheter vi skal realisere fremover i vekstkraftige Vestvågøy. Både fiskerihavn i Ballstad, nytt nasjonalt senter innen bakteriofag, akuttberedskap og sykehuset i Gravdal er viktige saker for oss i Lofoten, sier en engasjert Solberg.
Generelt

LES FLERE NYHETER