Meny
Ukas medlem er Jordbærpikene.

Ukas medlem: - Vi gleder oss til å være med på denne reisen

11.06.2024 | Tekst: Aleksander Nordahl
Daglig leder i Jordbærpikene spår gode tider for Leknes og mener vi bare har sett begynnelsen på utviklingen. 
- Lofoten er et av de vakreste stedene jeg har bodd i hele verden. Stedet er i støpeskjeen, og snart vil Leknes oppleve en enorm vekst. Vi gleder oss til å være med på denne reisen og til å skape arbeidsplasser her slik at andre også kan oppleve dette fantastiske stedet, sier daglig leder Benjamin Vidmar i Jordbærpikene. 

Cafeen Jordbærpikene holder til på Lofotsenteret midt i Leknes og er et kjent sted for alle lofotværinger. Her serveres det frodig mat av friske råvarer laget på eget kjøkken, men det har vært noen røffe perioder innimellom. 

- Vi har slitt i noen år med å få ting på plass, og nå er vi på vei til å gjøre denne restauranten til en suksess.  Vi har nå et flott team og jobber for å tilby mat og service av høyeste kvalitet til en rimelig pris, sier Vidmar. 

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Lofoten som en destinasjon
Vi spør alle våre medlemmer om hva som er utfordringene og mulighetene til deres bedrift i Lofoten, og samtidig hva næringsforeningen kan bidra til? Vidmar i Jordbærpikene peker på samarbeid som en viktig suksessfaktor. 

- Det er den beste måten jeg har sett så langt som knytter alle virksomhetene her sammen. Vi er stolte av å være partnere med alle andre som jobber for å gjøre Lofoten til en destinasjon, sier Vidmar. 

Ta gjerne turen innom Jordbærpikene på senteret eller se mer om cafeen på Facebook: Jordbærpikene Lofoten 

Vil du bli profilert som Ukas medlem - ta kontakt med aleksander@vlnf.no 

 
Medlemsnytt

LES FLERE NYHETER