Meny

Stas i Vest

03.08.2023
Når næringslivet møtes under Høstvekka, til middag og prisutdeling, er nye koblinger og positiv spinn-off en bonus.
Når man møtes og prater uavhengig av bransjer kan det oppstå spinn-off effekter, som ingen har tenkt på – en slik nettverksbygging er viktig for næringslivet, både for ledere og ansatte. Det er spennende med møter og koblinger utenfor de vante rammene.

Stas i Vest-kvelden vil inneholde faglig vorspiel med panelsamtale mellom avtroppende og påtroppende regiondirektør i NHO, Daniel Bjarmann-Simonsen og Hans Christian Kaurin Hansson, samt Ingunn Rasmussen ved Holmen Lofoten, konferansier er Liv Eva Kirkesæther.

Temaene for panelsamtalen vil være interessante for det brede lag av næringslivet. Panelet vil kunne utfylle hverandre med erfaringer og refleksjoner rundt hva som skal til for å lykkes sammen i Lofoten i årene som kommer.

En ting under kvelden som det knyttes særlig spenning til, er utdelingen av priser i en rekke kategorier. Serviceprisen kåres gjennom et samarbeid med Lofot-tidende, der alle kan stemme på den som de mener fortjener seieren. «Serviceprisen går til bedrifter som utmerker seg med førsteklasses service og gode kundeopplevelser. Andre kriterier er førsteinntrykk, tilgjengelighet og kvalitet på tjenesten,» heter det i priskriteriene.

I tillegg til serviceprisen vil Vest-Lofoten næringsforening dele ut priser for årets bedrift og årets ambassadør, samt priser for «identitet» og «omdømme.» En spesialutnevnt fagjury vil avgjøre hvem som får de to sistnevnte, mens styret i næringsforeningen vil fungere som jury for de to førstnevnte.

Det ingen grunn til å vente med å melde seg på! Bli med på årets happening – dette blir bokstavelig talt Stas i Vest!

Meld deg på HER!
Generelt

LES FLERE NYHETER