Meny
Foto: Katrine Kjølseth Brattli

Nytt medlem, Jordbærpikene

21.09.2023
Vest-Lofoten næringsforening vokser! Les intervjuet med vårt nye medlem Jordbærpikene på Leknes.
En kort presentasjon av virksomheten
Jordbærpikene på Lofotsenteret åpnet i 2019, og jeg (Benjamin Vidmar) har tatt over virksomheten nå i 2023. Vi har fine, åpne og lett tilgengelige lokaler sentralt på Leknes, noe som gir mange muligheter.
Ønsket mitt er å skape arbeidsplasser. Jeg ønsker å trene de ansatte i service, og også gjøre virksomheten mer lønnsom fremover.

Hvorfor har du valgt å bli medlem av Vest-Lofoten næringsforening? 
Jeg ønsker å kunne koble med andre virksomheter rundt ikring i Vest-Lofoten. Våre lokaler fungerer veldig godt til for eksempel frokostmøter, så jeg håper at flere av medlemsbedriftene skal få opp øynene for det. Vi kan også tilby møtemat i forskjellige varianter, alt fra frokost til middag.

Hvorfor er det viktig med en aktiv næringsforening?  
Jeg ser ikke bedriftene i Vest-Lofoten som konkurrenter, men at vi isteden kan samarbeide for å gjøre Vest-Lofoten til en enda mer fremgangsrik destinasjon. Desto flere muligheter som finnes, desto større er mulighetene at folk utenifra vil velge oss både i business- og feriesammenhenger.
 
Hvilken slags resurs kan næringsforeningen være for Jordbærpikene?
Jeg håper på å kunne nettverke og møte likesinnede individer via næringsforeningen, og jeg gleder meg til å bidra med det jeg kan.

Vi ønsker Jordbærpikene hjertelig velkommen som medlem av næringsforeningen!
Medlemsnytt

LES FLERE NYHETER