Meny
Nusfjord utsikt

Innspillsmøte med reiselivsnæringen

29.02.2024 | Tekst: Aleksander Nordahl
NHO Nordland og NHO Reiseliv inviterte denne uken til innspillsmøte med reiselivsnæringen i Lofoten
Blant temaene for møtet var hvordan Lofoten kan jobbe for å få utvidet reiselivssesongen. Regiondirektør Hans Christian Kaurin Hansson, NHO Nordland, redegjorde for hva de jobbet med for å bistå reiselivsnæringen og de øvrige medlemmene, før Fred Anton F. Ravneberg, daglig leder i Nusfjord Arctic Resort forklarte litt om historien til Nusfjord de siste årene. 

Møtet ble avholdt på Nusfjord, et av medlemsstedene til Vest-Lofoten Næringsforening. Det unike fiskeværet har vært gjennom en vanvittig reise de siste årene og kan vise til solid omsetningsvekst. Ravneberg forklarte hvordan de forvaltet historien og tradisjonen til fiskeværet samtidig som de tenkte på hvordan de skulle få det til å gå rundt økonomisk. 

Møtets siste del ble ledet av reiselivssjef Line Renate Samuelsen. Hun kom med oppdaterte tall vedrørende overnattinger i Lofoten. Tallmateriale som vi skal dele når de er offentliggjort. Her var det mye spennende nyheter som virkelig viser omfanget av blant annet private overnattinger i Lofoten.

 
Reiseliv

LES FLERE NYHETER